Helaas zijn de maatregelen weer verscherpt. Je mag 1 persoon meenemen en je eigen kinderen.

Er wordt verwacht dat je in de wachtruimte een mondkapje draait. Binnen bij ons spreekuur hoeft dit van ons niet. Indien je dit wel wenst, geef dit dat even aan. Geen probleem!

Medische controles in het ziekenhuis:
Kijk voor de richtlijnen van het ziekenhuis even op hun website. De regels veranderen continue dat het voor ons ook haast niet meer is bij te houden.

Voor iedereen blijft gelden:
– Was vaak je handen
– Schud geen handen
– Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen ook op het spreekuur

Ben jij of is iemand bij jou thuis ziek?
– Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius?
– Heeft iemand in huis koorts en/of benauwdheid?

Blijf dan thuis en bel ons dan voor een nieuwe afspraak. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, mag je weer naar buiten.

Het liefst willen wij uiteraard ook weer op de oude manier weer gaan werken, maar moeten we wel aan de veiligheid van jullie en ons denken.
Kleine updates zullen via facebook verloskundigepraktijk Spijkenisse & Rozenburg gedeeld worden.

Wij blijven natuurlijk zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Voor niet dringende vragen, vragen wij je om tijdens kantoortijden (9-16u) te bellen. Wij hopen zo snel mogelijk weer op onze vertrouwde manier te kunnen werken en rekenen op jouw medewerking om samen deze periode zo prettig mogelijk door te komen.