Waarneming tijdens afwezigheid

Glenda en Kirsten draaien week op en af. De ene week heeft Glenda dienst en de andere week Kirsten. Hierdoor zien jullie ons allebei.
Het komt wel is voor dat of Glenda of Kirsten een dag vrij zijn. Dit kan in verband met bijscholing, vakantie etc.
Gelukkig neemt Kim Baez Mejia-Voorend de waarneming over. Als het goed is hebben jullie Kim nog gezien tijdens het zwangerschapsverlof van Kirsten of bij je vorige zwangerschap.

Kim stelt zichzelf voor;

Hallo,

Mijn naam is Kim Baez Mejia-Voorend, getrouwd met Carlos en moeder van 4 kinderen; Esmee, Jurre Sterre en Evy. Ik ben opgegroeid in Haaften en op mijn 19de verhuisd naar Zaltbommel, waar ik nu nog altijd met mijn man en kinderen woon.

Na ruim 12 jaar in de sportwereld gewerkt te hebben en zelf mogen meemaken hoe het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden, wist ik zeker dat ik verloskunde wilde studeren. Ik heb mijn opleiding in Kortrijk gedaan, waar je deeltijd kan studeren. Zo kon ik ons drukke gezin combineren met mijn droom: verloskundige worden!

Het mogen bieden van persoonlijke, gezinsgerichte zorg aan stellen tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd, in verschillende omstandigheden op een manier die bij hem past, is een voorrecht en een uitdaging voor mij. Ik kan me geen mooier werk voorstellen dan ouders te mogen begeleiden in het proces naar ouderschap, zeker als ze voor het eerst ouders worden.

Nu ben ik voor velen van jullie al een bekend gezicht gelukkig, omdat ik alweer bijna twee jaar regelmatig waarneem met veel plezier tijdens afwezigheid van Glenda of Kirsten.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven!

Tot ziens in de praktijk!

Groeten Kim