Kom je uit Rozenburg of uit de omstreken Brielle, Spijkenisse, Oostvoorne, Zwartewaal, Vierpolders, Hellevoetsluis, Geervliet, Heenvliet of Tinte ?  Dan ben je van harte welkom in deze praktijk!

Wij doen bevallingen in veel verschillende ziekenhuizen. Wij komen met regelmaat in de ziekenhuizen in Rotterdam & Capelle a/d IJssel en Van Weel Bethesda ziekenhuis. Onze voorkeur is wel richting Rotterdam. Maar dit houdt in dat we de capaciteiten van het ziekenhuis in de gaten moeten houden.

De verloskundigcentrum Spijkenisse & Rozenburg & Brielle bestaat al sinds 2014! In 2014 heeft Glenda de praktijk overgenomen van een gepensioneerde verloskundige uit Rozenburg. In 2016 is er besloten om uit te breiden in Spijkenisse. Dit was eerst in de locatie Nova Vie en in 2018 zijn we verhuisd naar het gezondheidscentrum de Oberonweg.

In 2020 hebben wij nog een locatie geopend in Brielle aan de Gasthuisstraat. Wij kregen best al wat zwangere vrouwen aangemeld bij onze praktijk. En om jullie tegemoet te komen, hebben we besloten om een locatie in Brielle te openen. Hier hebben wij ons eigen echo apparaat staan en maken wij bij elke controle een echo. Het is een huiselijke locatie en je bent van harte welkom!

Wij hebben op verschillende dagen spreekuur en proberen zoveel mogelijk te kijken naar de wens van jouw en je partner. Zo draaien wij ook met regelmaat avond spreekuren.