Jou vaste verloskundige in Rozenburg & Spijkenisse

Ik ben Glenda van Ringelenstijn. Na mijn HBO-V diploma ben ik tijdens mijn werk als psychiatrische verpleegkundige de opleiding verloskunde gaan volgen. Want verloskundige worden, was altijd mijn droom! En daar ben ik ook voor gegaan.

Sinds juli 2011 ben ik werkzaam als verloskundige. Ik heb vanaf deze periode in verschillende verloskundigenpraktijken waargenomen. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk in Rozenburg en sinds 2016 ben ik ook gaan uitbreiden in Spijkenisse. In Spijkenisse heb ik een tweede verloskundigepraktijk opgestart en Nova Vie. Nova Vie is een zwangerschaps- en babykleding winkel. Genoeg uitdaging dus!

Echoscopie is niet meer weg te denken in de verloskunde. Om de termijn & groei echo te mogen uitoefenen heb je de post-hbo echoscopie opleiding voor nodig. Hier ben ik in oktober 2018 mee gestart. En sinds 2019 mag ik nu zelf de echo’s maken.

Mijn eigen ervaring

In maart 2014 ben ik zelf ook bevallen van mijn dochter Mayla. Doordat ik zelf de zwangerschap en Glenda Ringelenstijn Verloskundige Spijkenissebevalling heb mogen ervaren, ben ik er zeker van overtuigd dat ik mij nu nog beter kan inleven als verloskundige!

Ik streef ernaar om een goede vertrouwensband met elkaar te creëren in een veilige omgeving waarin ik jullie kan helpen en begeleiden.

Het wonder der natuur van het ontstaan van een nieuw leven en het nieuwe ouderschap met daarbij het begeleiden van de zwangere en haar partner in een bijzondere periode van hun leven, maakt het werk als verloskundige zo bijzonder en het mooiste wat er is!

Ik wens jullie allen alvast een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe en ik verheug mij erop om jullie in deze bijzondere tijd te begeleiden.

 

Kirsten Stuyts stelt zichzelf voor:

Hallo allemaal,

Ik wil mezelf even voorstellen, mijn naam is Kirsten Hamoen-Stuyts.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie te Rotterdam.
Verloskundige, het vak wat ik al wilde beoefenen vanaf jongs af aan. Het begeleiden van de aanstaande moeders en vaders is het bijzonderste wat er is. De transitie naar ouderschap, een prachtig proces waar ik graag bij wil helpen.
Wat ik verder heel mooi vind aan verloskunde, is het contact wat je met mensen hebt, de band en het vertrouwen wat je opbouwt en waaraan je werkt. Het aansluiten bij jullie wensen en behoeften, is zeker iets wat ik nastreef. Het samen toewerken naar een positieve ervaring is voor mij erg belangrijk. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een goede relatie ontstaat tussen professioneel en gezelligheid en dat is denk ik ook wat mij kenmerkt.

Ik heb ontzettend veel zin om in Spijkenisse en Rozenburg aan de slag te gaan. Jullie zullen mij vast in de praktijk tegen komen. Ik hoop veel van jullie te mogen ontmoeten!

Groetjes, Kirsten