In het begin passen je normale broeken en rokken gewoon nog; misschien moet je op een gegeven moment de bovenste knoop open laten. Je kunt er echter ook voor kiezen een buikband te dragen. Vanaf ongeveer de derde maand verandert je lichaam in grotere mate, waardoor natuurlijk ook je kledingmaat verandert. Het is uiterlijk vanaf dat moment zinvol om positiekleding te dragen. Tijdens de zwangerschap komt een vrouw gemiddeld zo’n 10 tot 12 kilo aan, maar ook een groei van 17 kilo is mogelijk. Het is natuurlijk heel belangrijk om de juiste maat voor je positiekleding te bepalen, want je kleren moeten natuurlijk niet drukken of vernauwen.

Bij Nova Vie zijn ze gespecialiseerd in zwangerschapskleding. Je kan hier broeken, jurken, jassen maar ook voedingsbh’s vinden. De volgende merken zijn hier beschikbaar: Mamalicious, Noppies, Supermom & Love2Wait.
Ook worden er tweedehands zwangerschapskleding aangeboden voor een klein prijsje. Zeker de moeite waard om is te komen kijken!

Tevens bij Nova Vie zijn er ook baby kleding en artikelen beschikbaar. Zowel Dirkje, B.E.S.S., Koeka, Sophie de Giraf en VIB is er verkrijgbaar.
Kijk gerust eens op de website van Nova Vie http://www.novavie.nl