Op de locatie Rozenburg wordt er spreekuur gedaan maandag vanaf het einde van de middag tot en met in de avond. Door deze tijden is er de mogelijkheid dat (eventueel) de partner mee kan naar de controles en dat de zwangere vrouwen het makkelijk kunnen combineren met werk. Indien je niet op maandag kan, kunnen we altijd kijken voor een andere datum en tijd.

Voor het eerste intake gesprek kan er een keuze worden gemaakt dat de verloskundige bij je thuis komt of dat je de eerste keer op de praktijk komt. Let wel dat er thuis geen echo wordt gemaakt.
Er is spreekuur op:
– Maandagmiddag van 16-21 uur.

Als Rozenburg te ver voor je is gevestigd, kan je altijd op andere locaties terecht. Je kan ook langskomen in Brielle & Spijkenisse. In Spijkenisse is er spreekuur dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Telefonisch spreekuur

In deze praktijk is er geen telefonisch spreekuur. Je kunt de verloskundige ten alle tijden bellen voor vragen en afspraken. Graag vraag ik je wel om buiten de spreekuren te bellen, zodat de controles tijdens het spreekuur zo rustig mogelijk verlopen.