Spreekuur voor zowel moeder als partner

In verloskundigcentrum Spijkenisse & Rozenburg & Brielle wordt er op verschillende dagen spreekuur gehouden. Er is een keer per week een avondspreekuur. Door deze tijden is er de mogelijkheid dat (eventueel) de partner mee kan naar de controles en dat de zwangere vrouwen het makkelijk kunnen combineren met werk. Indien je niet op dat avondspreekuur kan, kunnen we altijd kijken voor een andere datum en tijd.

Op de locatie Spijkenisse wisselt het avondspreekuur qua dag. In Rozenburg doen we een avondspreekuur op donderdagavond en in Brielle op maandagavond. Dus keuze zat!

Voor het eerste intake gesprek kan er een keuze worden gemaakt dat de verloskundige bij je thuis komt of dat je de eerste keer op de praktijk komt. Let wel dat er thuis geen echo wordt gemaakt.

Spreekuur aan huis

Het eerste intake gesprek kan bij je thuis plaatsvinden.
Wil jij je zwangerschap graag nog even anoniem houden? Dan kan een huisbezoek wenselijk zijn.
Het kan namelijk zo zijn dat je in het begin van je zwangerschap graag nog even geheim wilt houden.
Let wel dat het dan niet mogelijk is om een echo te maken. Daardoor kan je niet zien hoe het met de zwangerschap gaat. Dit kan tevens wel weer op de praktijk.

Wil je liever toch op de praktijk komen? Dan ben je van harte welkom!

Telefonisch spreekuur

In deze praktijk is er geen telefonisch spreekuur. Je kunt de verloskundige te allen tijde bellen voor vragen en afspraken. Graag vraag ik je wel om buiten de spreekuren te bellen, zodat de controles zo rustig mogelijk verlopen.