Verloskundige Rozenburg

Ben je zwanger en wil je een verloskundigcentrum met zorg uitkiezen? Heb je het liefst een verloskundige uit de omgeving van Rozenburg, welke bij wijze van spreken om de hoek woont en altijd voor je klaar staat. Dan ben je bij Verloskundige Rozenburg aan het juiste adres.

Je gehele zwangerschap twee vaste verloskundigen.
Het is voor iedere zwangere bijzonder prettig om een vast aanspreekpunt en verloskundige tijdens en ook na de zwangerschap te hebben. Bij Verloskundige Rozenburg bouwen wij graag mee aan de band tussen cliënt en verloskundige.

Waarom kies je voor verloskundigepraktijk Rozenburg?

  • Een vast aanspreekpunt voor je gehele zwangerschap
  • Kleinschaligheid
  • Goede deskundige zorg
  • Met grote regelmaat pretecho’s
  • Avondspreekuur
  • Altijd bereikbaar voor vragen en afspraken

aanmelden bij verloskundige spijkenisse

Het Spreekuur

In tegenstelling tot andere verloskundigenpraktijken hebben wij geen telefonisch spreekuur.
Wij houden alles graag persoonlijk en houden daarom een avondspreekuur. Zijn er (dringende) vragen, dan kunt u de verloskundige altijd telefonisch bereiken.
Wilt u ons toch graag bellen? Liever tijdens kantoortijden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de controles tijdens het spreekuur zo rustig mogelijk verlopen.

Wilt u meer informatie over ons spreekuur? ⇨

Verhalen van moeders

Na een prima zwangerschap met weinig klachten was ik er op de uitgerekende datum echt wel aan toe dat ons eerste kindje geboren zou worden. Glenda heeft mij op alle punten prima begeleidt tijdens en na de zwangerschap.
Marieke